Σχετικά με εμάς

Πιστοποιήσεις ISO

Η ΕΒΕΚ Α.Ε.Β.Ε. (Αριθ. ΓΕΜΗ: 3456401000) είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 (Ποιοτικού Ελέγχου),
ISO 27001 (Ασφάλειας Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων) και ISO 14001 (Περιβαλλοντικής Διαχείρισης)

Επίσης είναι στη διαδικασία πιστοποίησης κατά ISO 45001 (Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία).

 

Η Ελληνική Βιομηχανία Έξυπνων Καρτών (ΕΒΕΚ) είναι η μοναδική βιομηχανία έξυπνων καρτών στην Ελλάδα και εξάγει κάρτες και Υπηρεσίες στην Κύπρο, Ισραήλ, Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Γεωργία, Αρμενία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Π.Γ.Δ.Μ., Ινδία κ.α.

Οι κάρτες μας κατασκευάζονται από PVC και τα μεταβλητά τους στοιχεία όπως όνομα, επώνυμο, φωτογραφία, κλπ βρίσκονται εντός της κάρτας και προστατεύονται με διάφανη μεμβράνη ούτως ώστε να είναι αδύνατον να αλλοιωθούν ή να παραποιηθούν. Η εταιρεία μας δίνει 5 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας των καρτών.

Συγκρότημα εκτύπωσης πλαστικών καρτών OC 200/Metronic

Ακόμη η ΕΒΕΚ έχει την δυνατότητα προσωποποίησης της κάρτας θερμικά, με laser ή ανάγλυφα (τύπου πιστωτικής), όπως επίσης και να κωδικοποιεί της μαγνητικές πίστες, τα chip και τους κρυπτοπροσέσορες.

Μηχανή λαμιναρίσματος MODULES (CHIP)
CML 3400/Muehlbauer
Συγκρότημα ένθεσης CHIP σε πλαστικές κάρτες SCI 8200/Muehlbauer

Έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε κάρτες είτε σε χαρτί (κάρτες χρόνου ομιλίας), είτε σε PVC σε διαφορετικά χρώματα (μεταλλικά χρυσά, ασημένια, διάφανα), κάρτες 3D, κάρτες τύπου πιστωτικής ή σε μικρότερες και μεγαλύτερες διαστάσεις και πάχη. Καθώς και κάρτες με κοπτικά, όπως οι κάρτες τριπλέτες που χρησιμοποιούν τα SUPERMARKET.

Οι τεχνολογικές δυνατότητες μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε απλές κάρτες με Barcode και μαγνητική ταινία ή scratch (ξυστό) αλλά και πιο σύνθετες με chip (τηλεφωνικές, ξενοδοχειακές), RFID (επαγωγικές) καθώς και με κρυπτοπροσέσορα (πιστωτικές κάρτες και κάρτες για ηλεκτρονικές υπογραφές).

Με την αγορά της εκτυπωτικής μηχανής MGI iFOIL μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε ανάγλυφη απεικόνιση πάνω στην κάρτα με στρώμα UV ή χρυσοτυπία/ασημοτυπία/άλλο χρώμα.

Συγκρότημα μηχανών MGI Meteor και iFoiL

Ο εξοπλισμός μας μάς επιτρέπει να κάνουμε συσκευασία, επικόλληση της κάρτας σε επιστολή και φακελοποίηση, πλήρως αυτοματοποιημένα όπως και διπλή επικόλληση κάρτας και μπρελόκ σε αίτηση.

Συγκρότημα συσκευασίας καρτών VMC 100/Koera Packmat

Η εταιρεία μας, μπορεί να παραδίδει ποιοτικές κάρτες, σε μικρές και μεγάλες ποσότητες, σε πολύ οικονομική τιμή και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (ανάλογα την ποσότητα σε λιγότερο από 2-3 εργάσιμες ημέρες).

Στην ΕΒΕΚ Α.Ε.Β.Ε. εφαρμόζονται σύγχρονοι μέθοδοι στην διαδικασία παραγωγής και διαθέτει συγκεκριμένη στρατηγική για τα θέματα φυσικής ασφάλειας των εγκαταστάσεων, του κτηρίου και του περιβάλλοντος χώρου.

Θέλουμε να σημειώσουμε ότι η ΕΒΕΚ από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχει ικανοποιήσει τις αυστηρές απαιτήσεις πολλών πελατών, έχει εκτελέσει τις παραδόσεις με ακρίβεια και ποιότητα, δεν της έχουν επιβληθεί ρήτρες και έχει επιτύχει τον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό αξιοπιστίας παραγωγής και ασφάλειας καρτών.